sobota 11. února 2012

Zcela vážně

Já vím, že každý rád občas dělá blbiny a krávoviny a tak a nechci vám dnes kazit náladu něčím vážným co vás vrátí zpět do reality, ale prostě musím. Na planetě jsou lidé, co nemají tolik co vy - rodinu, zdraví ani třeba jídlo a tak každý rok se poctivě snažím posílat některým organizacím peníze. Nejlepší jsou na to tzv. DMS, kdy pošlete smsku za 30,- a tím pomůžete 27,- někomu kdo to potřebuje. Tak se inspirujte a obětujte ty dva cheesburgry co byste si za to mohli koupit!!


DMS CHARITACR 
na telefonní číslo: 87 777
Získání peněžitých příspěvků na podporu humanitárních a rozvojových projektů Charity ČR, pomoc obětem přírodních a humanitárních katastrof v zahraničí.

DMS FODKLOKANEK 
na telefonní číslo: 87 777 Klokánek je azylové zařízení Fondu ohrožených dětí, jehož cílem je v co největší míře nabídnout týraným, zanedbávaným či zneužívaným dětem místo neosobních ústavů přechodnou individuální péči založenou na principech citově vřelé rodinné výchovy. 

na telefonní číslo: 87 777 
Cystická fibróza je závažné dědičně podmíněné onemocnění postihující zejména dýchací a trávící systém. Dětem s CF se říká slané děti, mají totiž výrazně slanější pot. Nemocní s CF potřebují intenzivní léčbu každý den po celý život. CF je v současnosti nevyléčitelná. Polovina nemocných v České republice se dnes dožívá 32 let.

DMS KAPKANADEJE 
na telefonní číslo: 87 777 
Hlavním cílem nadačního fondu Kapka naděje zakupování přístrojového vybavení pro zlepšení diagnostiky a léčby dětských pacientů na Klinice dětské hematoonkologie FN v Motole a od roku 2002 také podpora dětských oddělení regionálních nemocnic.

To jsou jedny z mnoha organizací, kterým můžete pomoci. Další najdete na www.darujspravne.cz
A pokud máte možnost, pomáhejte i jinými způsoby. Ten nejmenší je napsat o tom na svém blogu, protože každá pomoc se počítá!

A teď zpátky do bláznivého života :)

Žádné komentáře:

Okomentovat